Bryggor

Vi arbetar med flera typer av bryggor. Läs och se vilken du tycker passar dig bättre. Självklart hjälper vi dig att hitta rätt typ av brygga!


Stenkistor

Om du vill ha en stenkista kommer vi ut till dig och läser av botten. Vidare byggs stenkistan efter dom mått som vi fått från avläsningen. Sedan bogseras kistan, installeras på plats och fylls med sten. Därefter lägger vi ett trädäck på stenkistan.


Pålbryggor

Om du vill ha en pålad brygga trycker vi ner stolpar där du vill ha din brygga, sammanbinder stolparna och trädäckar bryggan. Därefter förbinder vi en eventuell ramp med land.


Flytbryggor

Vi levererar och installerar alla typer av flytbryggor, såsom stora betongbryggor till små badbryggor.


Kajer

Vi bygger nya kajer och reparerar kajer som har blivit utsatta för erosion och andra problem.


Tillbehör bryggor

Vi har alla tillbehör till bryggor, såsom belysning, pollare med eller utan belysning, badstegar, bojar, bojstenar, bryggramper, bryggfendrar, bastu, badtunnor, y-bommar med mera.


Service

När det gäller vår service angående bryggor kan vi hjälpa till med det mesta. Om isen har förstört bryggan eller montering och reperation av y-bommar, impregnera bryggan. Är ni i behov av en ny boj så kan vi även hjälpa er med detta.

ATT HÅLLA EFTER DIN BRYGGA GÖR ATT LIVSLÄNGDEN PÅ DIN BRYGGA MER ÄN FÖRDUBBLAS!

Utomhusdesign
Vi samarbetar med AKA Studio Arkitekter som kan erbjuda en rad olika designtjänster för att planera och visualisera din utemiljö och trädgård. Allt från rådgivning till idéskiss till färdiga ritningar och 3D-visualiseringar. Att designa i 3D är något AKA Studio gör från start i projektet. De kan också planera och rita byggnader till ditt projekt som t.ex. attefallshus, friggebodar, garage och båthus. För de projekt som kräver bygglov eller marklov tar de fram de bygglovsritningar som du behöver.

Bogsering&Transporter

Vi utför alla typer av sjötransporter vi hjälper er gärna med alla era önskemål.

Bogserbåten är en 15 ton superstark bogserare går 1,80 djup och har kran, vinsh och bogpropeller.

Transportbåten väger 20 ton, är uppbyggd med sektioner och är i princip osänkbar. Den har en mycket bra lyftkraft. Djupgående är 30 cm djup olastad. Den stora kranen klarar av 7 ton.


Muddring

Vi utför även muddring vassklippning och tar bort massorna om det behövs.
Om ni behöver förbättra eller göra en sandstrand kommer vi och tittar hur det ser ut om man behöver lägga fibermatta ta bort sten eller muddra.
Vi bygger nya kajer och reparerar kajer som har blivit utsatta för erosion och andra problem.


Bojutläggning
Vi lägger ut alla typer av bojar beroende på storlekar på båtar ni har. Vi kan även anlägga stenmurar efter alla era önskemål.Välkommen till Bryggservice!


Bryggservice är ett företag med god erfarenhet med alla typer av bryggarbeten. Våra kunder är företag, kommuner, föreningar och privatpersoner. De arbeten vi utför är från minsta bryggreparation till stora brygganläggningar i både trä och betong.


Transporter samt utläggning av bojar är något vi också utför. Känner ni er osäkra vid ert val av bryggtyp eller renovering delar vi givetvis med oss av vårt kunnande.
Vi lömnar alltid offert efter att ha tittat pä plats och pratat med kunden.