Välkommen till Terrass & Altanservice!


Med samma kvalitet som vi bygger våra bryggor anlägger och bygger vi även terrasser och altaner. De arbeten vi utför är från minsta reparation till stora anläggningar i både trä, komposit, sten och betong. Vi lämnar alltid offert efter att ha tittat på plats och pratat med kunden.


Vi kan erbjuda det mesta för att din uteplats ska bli en oas, såsom infravärme, markiser, parasoller och badtunnor. Vi erbjuder även tillbehör såsom belysning, pollare och räcken m.m.


Skärgårdens Bryggservice AB är ett företag med lång erfarenhet av olika typer av brygg- och markanläggningsarbeten. Våra kunder är företag, kommuner, föreningar och privatpersoner.

Tillbehör terrasser

Vi har alla tillbehör, såsom belysning, räcken, bastu, badtunnor, jacuzzi, utespa, utedusch, utekök med mera.

Utomhusdesign
Vi samarbetar med AKA Studio Arkitekter som kan erbjuda en rad olika designtjänster för att planera och visualisera din utemiljö och trädgård. Allt från rådgivning till idéskiss till färdiga ritningar och 3D-visualiseringar. Att designa i 3D är något AKA Studio gör från start i projektet. De kan också planera och rita byggnader till ditt projekt som t.ex. attefallshus, friggebodar, garage och båthus. För de projekt som kräver bygglov eller marklov tar de fram de bygglovsritningar som du behöver.

Markiser
Mr. Markis tar hand om frågor som rör era markiser, tygbyte, service, motorer och sol & vindvakt till markiserna.


Parasoll
Mr. Markis tar hand om alla era frågor om parasoller.


Infravärme
Mr. Markis tar hand om alla era frågor om infravärme för skönare kvällar